Miyerkules, Abril 20, 2011

Uiteinden aan Afvallen


1.   Het Food Combo Principe

Om je ideale gewicht en postuur te bereiken is een goede vertering van groot belang. Een goede vertering betekent een goede opname en verwerking van alle voedingsstoffen  die nodig zijn voor het behouden en opbouwen van gezonde lichaamscellen. Denk aan eiwitten, koolhydraten, vetten, etc.

 Het Caveman principe is de beste leidraad om af te slanken of uw andere fysieke doelen te bereiken en zou, eventueel tezamen met de juiste supplementen zoals eiwitten uit de FundaPeptiden, bestempeld kunnen worden als de meest gezonde- en succesvolle eetgewoonte en lifestyle allertijden.

2.  De Schadelijke Kant Van Antibiotic
 Antibiotica doodt niet alleen de goede- maar ook de slechte bacteriën in het darmstelsel.  Hierdoor krijgen schimmels en parasieten vrij spel in het darmstelsel en is er geen goede vertering meer mogelijk. De goede bacteriën kunnen weer opgebouwd worden door het gebruik van Probiotica. Ook een eiwit en vezelrijk dieetkan  het lichaam helpen bij dit herstel.

3.  Probiotica: The Good Guys
 Probiotica zoals Acidophilus en Bifidus zijn de goede bacteriën voor onze darmen. Terwijl antibiotica alle bacteriën dood en daarmee het immuunsysteem verminderd, bestrijdt Probiotica alleen de slechte bacteriën. Er zijn honderden verschillende Probiotica stammen. Deze zijn essentieel voor elke vorm van herstel van de darmflora en verbetering van de spijsvertering.

4.  Vertering
Niet alles is een geschreven wet, maar over sommige zaken valt niet te discussieren. Een van die dingen is het belang van een goede vertering. Wanneer het lichaam het voedsel niet behoorlijk kan verteren, kunnen er klachten ontstaan zoals voedingsallergieen, vocht vasthouden, chronische misselijkheid, maagklachten etc.

Op een ongezonde wijze afslanken leidt vaak tot dergelijke spijsverteringsklachten. Supplementen die de juiste enzymen bevatten kunnen bijdragen aan een spoedig herstel.

5.  De Belangrijkste Maaltijd Van De Dag is Het Ontbijt
 Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Wanneer u ʻs morgens wakker wordt heeft uw lichaam het al zoʼn 8 a 10 uur zonder eiwitten, koolhydraten en overage bouwstoffen moeten stellen.

Een dergelijke manier van ʻhongerenʼ is een enorme strss factor voor het lichaam en maakt dat het lichaam over schakelt op de ʻoverlevings modusʼ. Dat wil zeggen dat het  metabolisme vertraagt, waardoor het lichaam eiwitten uit het spierweefsel gaat onttrekken. Lichaamsvetten zijn immers de laatste bron van energie; het lichaam zal de vetten ʻbewarenʼ om te kunnen overleven.

6.  Sla Geen Maaltijden Over!
 Sla nooit een maaltijd over! Het overslaan van een maaltijd of het totaal uitbannen van belangrijke voedinsstoffen als koolhydraten, eiwitten en vetten, maakt dat het lichaam inschakelt op haar reservestand. De overlevingsmodus.

Het lichaam zal vetten opslaan en liever spiermassa afbreken dan calorieen te verbranden.

7.   Eet Langzaam
 Eet bewust langzaam en kauw goed. Door heel goed te kauwen wordt het ʻoveretenʼ tegen gegaan en zal de vertering verbeteren. Zodra het voedsel de maag nadert zorgt het hormoon CCK voor enzymen die de vet- en eiwitvertering stimuleren. Verder stuurt het hormoon signalen naar de hersenen om aan te geven dat je voldoende hebt gegeten.

8.  Het Principe Van Vezels
 Voedingsvezels verminderen de opname van koolhydraten waardoor de  bloedsuikerspiegel stabieler blijft.

Verder zijn vezels ook nodig om de cholesterol- levels in balans te houden.

9.  Kunstmatige Zoetstoffen
 Er is voldoende bewijs dat chemische zoetstoffen het hongergevoel stimuleren en je dus aanmoedigen om meer te eten. Daarbij wordt ook sterk gesuggereerd dat het de toxische belasting van de lever verhoogt. Het supplement L-Glycine (aminozuur) smaakt zoetig en biedt een natuurlijke detox.

10. Eet Altijd Rustig Zittend

Eet terwijl je rustig zit. Staand eten of eten terwijl je druk bezig bent verstoort de opname en het verteringsproces.

11. Individueel

Vanwege de diversiteit aan genen, zijn dus ook alle lichamen biochemisch gezien verschillend van elkaar. Dit is waarom er niet zoiets bestaan als “DE ideale manier van afslanken” of “HET perfecte supplement”. Een goed voorbeeld is het supplementeren van vitamine C. Studies hebben aangetoond dat sommige mensen wel 5000mg vitamin C konden slikken zonder dat daarvan iets werd terug gevonden in de urine terwijl anderen al een extreem hoge dosis in hun urine hadden nadat ze slechts 100mg hadden geslikt.

Wij hopen dat dit artikel u voldoende informative heft gegeven over gezond afslanken en de toegevoegde waarde van geode supplementen.   Voor meer informative over afslanken en het gebruik van de juiste eiwitten kunt u kijken op onze site: http://www.mijnsupplementen.nl.



Walang komento:

Mag-post ng isang Komento