Linggo, Hulyo 3, 2011

Afvallen Tips: Atkins Proteïne Dieet is Effectief


Atkins-dieet is een van de meest populaire afvallen tips.  Je mag ongelimiteerd eiwitten nemen terwijl de inname van koolhydraten word beperkt. Koolhydraten zijn de hoofdbron aan energie in ons lichaam. De meeste mensen halen hun energie bij voorkeur uit koolhydraten met vetten en eiwitten als een tweede en derde energie bron.

Dit is 1 van de redenen waarom het verminderen van koolhydraten kan helpen bij het
afvallen. Dit komt omdat het lichaam meer energie gaat halen uit vetten en evt. eiwitten als er geen koolhydraten voor handen zijn.

Het nemen van eiwit supplementen zoals Fundapeptide, een 100% natuurlijk eiwit tijdens bv. het Atkins dieet bied enorme voordelen. Het verminderd o.a. de toename in verzuring van eiwit diëten. Fundapeptide geeft namelijk geen verzuring i.t.t. andere eiwit
supplementen en verminderd hierdoor 1 van de nadelen van een normaal eiwit dieet.

Het grote voordeel van o.a. het Atkins dieet is dat je je niet hongerig hoeft te voelen tussen de diverse maaltijden. Dit komt meestal door een schommeling in de bloedsuikerspiegels welke normaal worden veroorzaakt door de inname van koolhydraten.

Doordat het Atkins dieet de inname van koolhydraten beperkt blijven de
bloedsuikerspiegels stabiel. Hierdoor hebben mensen geen last van honger en namiddag dipjes. Fundapeptide zorgt tevens voor het stabiliseren van de bloedsuikerspiegels en het geven van meer energie. Hierdoor zullen de resultaten toenemen en het volhouden zeer eenvoudig zijn in tegenstelling tot de meeste andere diëten.

Ook afvalstoffen hopen zich in de loop der jaren op in ons lichaam en worden opgeslagen in de vetcellen. Als je extra vet gaat verliezen tijdens het afvallen zal het lichaam zichzelf automatisch detoxen. Dit is echter alleen maar mogelijk door de aanwezigheid van voldoende vitamines, mineralen en aminozuren.

Fundapeptide bevat alle 20 aminozuren in bipeptide vorm. Door het supplementeren met Fundapeptide bij jouw eiwit dieet zullen de resultaten spectaculair toenemen. Het helpt je lichaam tevens bij het herstel en vervangen van de diverse cellen en weefsels.

Fundapeptide is een revolutionair supplement wat perfect is voor alle eiwit diëten
waaronder Atkins omdat het direkt in de bloedbaan word opgenomen. Het zorgt er ook
voor dat de cellen direkt toegang hebben tot de bouwstoffen zonder residu, kleur- zoet- en smaakstoffen.

Deze eigenschappen maakt Fundapeptide het optimale supplement voor alle eiwit diëten.
Wij hopen dat dit artikel u voldoende informative heft gegeven over de toegevoegde waarde van geode supplementen and sommige waardevol  afvallen tips.  Kunt u kijken op onze site:  http://www.mijnsupplementen.nl.

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento