Lunes, Setyembre 12, 2011

Feiten je Nodig had om over Aminozuren Know


Een goede gezondheid is wat iedereen wil, en gezonde voeding is daarbij nog belangrijker dan sporten. Goede voeding helpt het lichaam om aan alle benodigde vitaminen, mineralen en eiwitten te komen die van belang zijn bij een actieve gezonde levensstijl. Zoals iedereen wel weet zijn eiwitten zonder twijfel onze belangrijkste bouwstenen, die de basis vormen voor iedere cel van ons lichaam. Ieder proces in ons lichaam en ieder orgaan is opgebouwd uit proteine. Deze eiwitten zijn op hun beurt weer opgebouwd uit verschillende aminozuren; die vormen de basis van iedere eiwit molecuul.

Leder homoon, enzyme, membraan, en iedere receptor etc. is gemaakt van eiwitten. Ook de neurotransmitters in ons lichaam zijn gemaakt van eiwitten. Zelfs ons immuunsysteem wordt ondersteund door eiwitten aangezien de antistoffen die vechten tegen de vrije radicalen die ons lichaam ‘aanvallen’ bestaan uit macromoleculen van eiwitten. Kortom, het moge duidelijk zijn dat wij, wanneer wij voldoende essentiele- en niet essentiele  aminozuren binnen krijgen, die voor de verschillende eiwitmoleculen zorgen, onze kans op het langer behouden van een algehele goede gezondheid en vitaliteit, enorm
vergroten.

Aminozuren spelen een grote vitale rol bij het regenereren van onze lichaamscellen. Zij zorgen dus voor het op peil houden van het herstellend vermogen van de cellen van onze spieren en voor het goed functioneren van onze klieren, ons immuunsysteem en zelfs bij het vertragen van de celveroudering. Kortom, eiwitten zijn niet alleen van belang voor de algehele gezondheid en vitaliteit maar ook om jong en mooi te blijven.

Dit is een van de redenen waarom het zo ontzettend belangrijk is om naast gezonde en eiwitrijke voeding ook te zorgen voor de inname van voldoende aminozuren. Een aminozuren supplement zoals FundaPeptide is rijk aan alle 20 essentiele aminozuren die ons lichaam nodig heeft. De aminozuren in FundaPeptide kunnen voor 99% worden opgenomen in de bloedbaan; er blijft dus vrijwel geen residu van achter in het lichaam. Dit zorgt ervoor dat de nieren niet onnodig worden belast.

Men kan tegenwoordig niet meer vertrouwen op de hoeveelheid zuivere eiwitten die we binnen krijgen met onze dagelijkse voeding. De kans is (te) groot dat dat niet voldoende is voor het lichaam om alle schade, die het oploopt door onze levensstijl, te ‘repareren’. Het is dus raadzaam om de FundaPeptide in te bouwen in de dagelijkse eetgewoonten. Fundapeptide is volledig verkregen uit puur serum albumine en is daarmee een revolutionair product in de wereld van de eiwitten. Het product bevat geen kunstmatige zoet- en smaakstoffen en isoleert de aminozuren met gebruikmaking van de meest geavanceerde technologie om ze in hun meest natuurlijke vorm te bewaren. Dat alles maakt de FundaPeptide tot een uniek en onmisbaar product.

Wij hopen dat u dit artikel op afvallen tips is van waarde voor jou.  Voor meer informative over supplementen, kunt u terecht op onze site: http:// www.mijnsupplementen.nl.

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento