Lunes, Agosto 29, 2011

Afvallen Tips: Eiwit supplementen aanbevolen voor atleten


Ieder atleet dient het belang van een goed eiwit supplement te kennen. Onderzoek laat zien dat het beste ontbijt voor atleten bestaat uit een eiwitrijke maaltijd. Het nemen van een eiwitrijk ontbijt heeft een grotere positieve werking op anabole hormonen zoals insuline en groeihormoon tov een ontbijt met overwegend koolhydraten. Een ontbijt met eiwitten verhoogd niet alleen de hoeveelheid groeihormoon maar houd deze ook nog enkele uren hoger in vergelijking met een “normaal” ontbijt.

Als atleet dien je natuurlijk goed te zorgen voor je gezondheid en welzijn. Het is daarbij van essentieel belang om meer eiwitten toe te voegen aan je ontbijt. Fundapeptide is een uitstekend eiwit supplement welke volledig afkomstig is uit 100% serum albumine. Fundapeptide bevat alle 20 aminozuren in dipeptide vorm. Het regelmatig nemen van capsules Fundapeptide helpt je om alle aminozuren binnen te krijgen.

Eiwitten zijn namelijk het belangrijkste component voor het aanmaken en repareren van spieren, weefsels, haren, nagels, rode bloedcellen en de aanmaak van hormonen. Eiwit is tevens van cruciaal belang voor het voorkomen van een ijzer tekort. Het helpt atleten spiermassa op te bouwen en helpt uw immuunsysteem om in vorm te blijven.

Eiwitten zijn opgebouwd uit aminozuren. Het lichaam kan enkele van deze aminozuren niet zelf maken en is hiervoor dus volledig afhankelijk van de voeding. Atleten met tekorten kunnen bijvoorbeeld  haarproblemen krijgen. Bij vouwen kan dit bijvoorbeel leiden tot amenorrhea. Fundapeptide is het perfecte eiwit supplement voor atleten om hun fitness en algehele gezondheid te optimaliseren.

Eiwit supplementen van hoge kwaliteit helpen je bij het verbeteren van het uithoudingsvermogen, mentale alertheid and prestaties. Een goed eiwit supplement kan je ook helpen bij het snel opbouwen van spiermassa.

Voor mensen met een volle agenda kan Fundapeptide een uitkomst zijn. Fundapeptide van Fundamemtals is namelijk verkrijgbaar in tabletten. Driemaal daags 2 tabletten is voldoende om al resultaat te ervaren. Dit is vele malen handiger dan het nemen van eiwit shakes met water of melk. Een nog groter voordeel tov normale eiwit supplementen is dat Fundapeptide binnen enkele minuten volledig in de bloedbaan word opgenomen zonder residu achter te laten. Het bevat tevens geen kleur- smaak- en zoetstoffen en in 100% natuurlijk. Het helpt je dus meer spiermassa, kracht etc op te bouwen zonder de nadelige effecten van toevoegingen zoals in normale eiwit supplementen.

De aminozuren uit eiwitten zijn dagelijks nodig voor goede gezondheid. De aminozuren in de vorm van dipeptides zijn volledig verkregen uit 100% serum albumine. Dit natuurlijk eiwit is dus perfect voor dagelijks gebruik. Het eiwit supplement Fundapeptide bevat nagenoeg geen calorieën en is zoals gezegd volledig opneembaar door ons lichaam.

Voor meer informative over sommige waardevol afvallen tips en supplementen kunt u kijken op onze site:  http://www.supplementen-voor-afvallen.nl.

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento