Lunes, Agosto 8, 2011

Afvallen Tips: Ouderen en Pure Protein Supplementen


Hoewel we weten dat supplementen zijn het meest gebruikt als nutritionele ondersteuning voor meer proteine voor iedereen die op zoek naar Afvallen tips te krijgen, kunnen zij ook specifieke voordelen voor senioren. Wei-eiwit kan helpen bij de behandeling van bepaalde aandoeningen die doorgaans van invloed zijn de ouderen, zoals cataract en verminderde mentale functie.

Eiwitten bestaan uit combinaties van aminozuren. Eiwit is de belangrijkste bron voor de bouwstoffen van de huid, haren, nagels, spieren, enzymen en hormonen. Als je ouder word zorgen o.a. hormonen ervoor dat je dikker word rond je middel. Dit betekent in veel gevallen dat je voeding meer eiwit moet bevatten.

Fundapeptide is een 100% natuurlijk eiwit supplement wat perfect is voor ouderen wie hun algehele welzijn willen verbeteren en optimaliseren. De meeste ouderen hebben echter problemen met hun eetlust. Chronische pijn, depressies en vele andere klachten kunnen leiden tot een verminderde eetlust en een tekort aan eiwit.

Onderzoek toont aan dat ouderen hun eiwit inname moeten verhogen omdat bijna iedereen tekorten heeft. Een tekort aan eiwitten kan het metabolisme vertragen en het lichaam in afbraak mode brengen. Hierdoor zullen ouderen snel spiermassa verliezen wat ervoor kan zorgen dat hun mobiliteit zal afnemen en ze meer hulpbehoevend worden.

Fundapeptide is een revolutionair eiwit supplement met alle 20 aminozuren van superieure kwaliteit dat helpt om spiermassa te behouden of zelfs doet toenemen. Fundapeptide van Fundamentals werkt vele malen effectiever dan de meeste eiwit supplementen en aminozuren. Het bevat geen calorieën, geen zoetstoffen, geen  smaakstoffen, geen kleurstoffen en word binnen enkele minuten volledig opgenomen in de bloedbaan zonder residu.

Onvoldoende eiwit inname kan vele veroorzaken. Als we ouder worden krijgt ons lichaam het steeds moeilijker met het gevecht tegen infecties. Deze infecties zorgen regelmatig weer voor secundaire problemen zoals pneumonia. Fundapeptide bevat 100% natuurlijke bipeptides uit 100% serum albumine welke het immuunsysteem stimuleren en helpen beschermen tegen infecties.

Het ouder worden zorgt er tevens voor dat we langzamer herstellen van operaties en traumaʼs. Vele artsen adviseren dan ook een goed eiwit supplement om het herstel te bevorderen. Fundapeptide bevat o.a. alle essentiële aminozuren waaronder leucine,
isoleucine en valine welke van groot belang zijn voor onze spieren. Deze 3 aminozuren dragen enorm bij aan een optimaal herstel na bijvoorbeeld een operatie.

Vele ouderen ervaren problemen met hun hersenfunctie. Geheugenverlies, slechte reflexen, verminderde concentratie zijn veel voorkomende problemen bij ouderen. Fundapeptide is een fantastisch supplement met alle 20 aminozuren wat helpt de hersenfunctie te optimaliseren. Op deze manier kan iedereen op een natuurlijke manier vele functies optimaal houden.

- - - - - - - - - - - - - -
Voor meer informative over sommige waardevol  afvallen tips  en supplementen kunt u kijken op onze site:  http://www.supplementen-voor-afvallen.nl.

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento