Lunes, Agosto 1, 2011

Afvallen Tips: Pijn en Protein


Eiwitten spelen een rol bij praktisch alles wat in ons lichaam gebeurt en vormen regelmatig een simpele, natuurlijke, effectieve oplossing voor vele lichamelijke klachten.

Eiwitten zijn bruikbaar bij het verminderen van stress, afvallen, spiergroei, gezond immuunsysteem en veel meer. Enkele aminozuren, de bouwstoffen van eiwitten, zijn zeer effectief bij het ondersteunen van de cellen bij het verminderen pijnklachten.

Het lichaam heeft zijn eigen pijnstiller systeem welke zeer effectief kan werken bij het bestrijden van pijn. Dit pijnstiller systeem bevat 3 hoofd bestanddelen welke ʻPijn modulatoren” worden genoemd en dienen als de primaire pijndempers van ons lichaam.

We hebben het over serotonine, het neurotransmitter endorfine en het aminozuur GABA.  Deze pijnstillers worden volledig gevormd uit de aminozuren van eiwit producten. Deze kunnen dus in theorie volledig worden verkregen uit de eiwitten uit onze voeding.

Echter, als er dus een tekort is in ons lichaam a.g.v. een slechte opname, verkeerde voeding etc. kunnen we dit makkelijk aanvullen een een goed aminozuur supplement zoals Fundapeptide van Fundamentals. Dit is een perfecte manier om eventuele lichaamstekorten direct aan te vullen. De aminozuren worden namelijk in de vorm van dipeptides direct volledig in de bloedbaan opgenomen en laat geen residu achter.

High-protein diëten zijn goed in het brengen van over gewichtsverlies en het bevorderen van de algemene gezondheid, maar consumeren te veel eiwit kan ernstige bijwerkingen veroorzaken. Verder is het mogelijk dat een consistent eiwitrijk dieet kon om pijn in de gewrichten leiden als gevolg van een verlies van calcium, uitdroging of artritis-achtige symptomen.

De kracht van de meeste eiwit supplementen zit het hem dus met name in de aminozuren.  Aminozuren vormen de basis van de diverse studies. Deze raden bijvoorbeeld het gebruik  van eiwit supplementen aan in de post-operatieve periode om pijnklachten te verminderen.

Door het nemen van een kwalitatief aminozuur supplement met alle 20 aminozuren zoals Fundapeptide welke 100% natuurlijke bipeptides bevat uit 100% serum albumine kunnen mensen met pijnklachten enorme verlichting ervaren.

Alle 20 bipeptide aminozuren uit 100% serum albumin worden i.t.t. de meeste eiwit- en aminozuur supplementen volledig opgenomen zonder residu. Fundapeptide is verkrijgbaar in tabletvorm waardoor je geen melk of water nodig hebt.



Wij hopen dat dit artikel u voldoende informative heft gegeven over de toegevoegde waarde van geode supplementen and sommige waardevol afvallen tips.  Kunt u kijken op onze site: http://www.supplementen-voor-afvallen.nl.

Walang komento:

Mag-post ng isang Komento